Oportunitatea ESSENS

http://www.essens.ro/

 Oportunitatea ESSENS   

BO Oportunitate de afacere MLM 2.10.2012
Essens este o companie din Cehia ce activeaza de ceva timp si in Romania.
Este o afacere pentru cei ce au ceva timp liber si doresc sa se implice. Ai nevoie de un capital mic de start de doar 24 Euro pentru care vei primi produse si suportul logistic.
Sunt de foarte putin timp in aceasta afacere dar experienta spusa de sponsorul meu este relevanta si asta m-a determinat sa recomand aceasta afacere si altora.
Iata spuse-le sale:
"Eu sunt Mxxx,si sunt sponsorul tau. Ce vreau sa iti spun...Afacerea este grozava, si ca si orice afacere la inceput,merge bine. Eu cel putin sunt de 4 luni,si am ajuns sa fac pana la 1000 euro pe luna. Eu sunt in Grecia,iar salariul minim e 700euro, asa ca m-am lasat de munca si spalat vase,si numai asta fac.Ai avantajul ca poti inscrie online,bineinteles faci bani si din dezvoltarea retelei,si din vanzarea produselor.Parfumurile sunt ieftine si tzin pana la 48 de ore.Mirosul este foarte persistent si placut.Se aseamana cu produsele de marca precum cacharel,dior,bulgari...nu am cuvinte sa descriu cremele,eu am folosit doar mostrele si vreau sa spun ca am 25 de ani dupa piele...nu mai am nici un rid.O sa te lamuresti singur.Ca sa poti beneficia de bani ,credituri si alte avantaje trebuie in decurs de o luna sa cumperi starterul kit,care e 24 de euro,si care bineinteles sunt mostrele de la toate parfumurile si te va ajuta mult in recomandarea produselor"
Planuri de recompensare interesante! 

vezi video:


Daca marturia acestei persoane va poate prezenta incredere atunci merita sa incercati! Compania Essens are un program interesant de recompensare si din punctul meu de vedere cred ca riscul este minim.

Va doresc succes.


http://www.essens.ro/ Codul meu ca sponsor este 30000089 o sa aveti nevoie de el la inscriere!
Gasiti mai multe informatii si pe grupul de pe facebook: Romanian Business Opportunities
                                                                   Back to Home

2 comentarii:

  1. M-am inscris,si bineinteles am luat chitul,o miniservieta cu 32 de parfumuri femeiesti si 16 barbatesti.Spre surprinderea mea.....parfumurile sunt extraordinare.Chiar nu ma asteptam.Si ce mai au????asa,au COLOSTRUM.(informatii pe net)adica produse cu Colostrum.Ce mai; vorba multa -saracia omului....sunt grozave.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud asta.... competitia pe segmentul cosmetice este foarte mare in Romania, insa asta e bine, inseamna ca vom avea produse mai bune si fiecare companie va face eforturi pentru a veni cu noi produse mai competitive! Succes tuturor ce vor incerca sa dezvolte aceasta afacere...

      Ștergere