Afacerea Win to All

Afacerea Win-To-All


http://win-to-all.eu/inscriere/Uk8wMDAwNjYw/Uk8wMDAwNjYw

Win-To-All, Afacere Romaneasca,


Va invit in afacerea Win-To-All! Aici poti transforma consumurile tale personale, lunare in sursa de castiguri. Fie ca sunteti o persoana fizica sau o companie, veti gasi pe acest site foarte multe dintre produsele pe care deja le consumati, la preturi atractive si mai ales, cu o posibilitate unica de a dezvolta o retea din care poti castiga. Poti castiga bani din multe mici vanzari. Explicatii veti gasi in interiorul pagini: 
http://win-to-all.eu/inscriere/Uk8wMDAwNjYw/Uk8wMDAwNjYw
Sunt foarte multe produse si chiar daca tu nu faci vanzari directe e imporant sa il recomanzi la alti...si vei castiga doar din vanzarile lor. Desigur poti sa iti alegi anumite produse ce ti-se portivesc si sa le promovezi sau sa le vinzi. E important sa fi membru, e gratuit! Veniturile sunt in functie de vanzari si retea. E o afacere secundara de unde iti poti rotunji veniturile. Merita incercat. 
Exista aproape 6000 de produse si aproape 900 de persoane inscrise in retea (pana azi 12 Oct 2012). Afacere este in plina expansiune si merita sa iti iei felia ta de profit!

http://win-to-all.eu/inscriere/Uk8wMDAwNjYw/Uk8wMDAwNjYw
 
 

Ce castig?

Afacerea “WIN-TO-ALL” administrata de COMPLEX BIROTICA S.R.L. functioneaza in sistemul Multi Level Marketing, avand o structura construita pe principiul “nelimitat in latime si nelimitat in adancime”.

PRINCIPIUL AFACERII
Ideea de la care am pornit este aceea ca toti consumam produse si plecand de la acest adevar, putem transforma cheltuielile in castiguri. Chiar daca nu recomandati afacerea nimanui, prin simplul fapt ca sunteti client al acestui magazin puteti acumula bunusuri din cumparaturile proprii, cu care puteti ulterior, sa va compensati facturile proprii sau sa le solicitati ca si bani, in contul D-voastra. Daca aveti in jurul D-voastra persoane care ar dori si ele sa beneficieze de acest avantaj, trimiteti-le o invitatie de a-si face un cont gratuit in acest magazin on-line. Cum recomandati? E simplu, vizitati sectiunea
http://win-to-all.eu/inscriere/Uk8wMDAwNjYw/Uk8wMDAwNjYw si urmati pasii.

PENTRU FIRME
Consumurile de produse de birotica si papetarie, de consumabile pentru tiparire, pentru IT sau curatenie, cafeaua si ceaiurile pentru protocol, reprezinta o cheltuiala certa, luna de luna. Recomandam ca, in aceasta afacere, sa va inscrieti in primul rand D-voastra, Administratorul sau Directorul firmei ca persoana fizica iar mai apoi, in reteaua D-voastra sa inscrieti firma. Ce beneficii veti avea? In primul rand, D-voastra veti castiga de doua ori comisioane pentru aceleasi cumparaturi realizate de firma (castiga firma comision si castigati si D-voastra). Cu siguranta ca aveti in cercul D-voastra de cunostinte alti patroni de firme, administratori sau directori de alte companii care ar dori si ei sa scada costurile cu consumabilele. Cum se poate realiza acest lucru? Foarte simplu: recomandati acest site si partenerilor sau cunostintelor D-voastra, sa se inscrie si daca doresc, sa faca cumparaturi. Astfel, de fiecare data cand o firma recomandata de D-voastra va cumpara ceva, D-voastra sau firma D-voastra veti castiga bonificatii, conform cu modul de calcul descris mai jos. Cu bonificatiile castigate, D-voastra veti putea compensa chiar pana la zero, facturile proprii de consumabile. De aici rezulta o scadere a costurilor, o eliminare totala a lor si mai apoi, pe masura ce va creste structura de parteneri, o sursa de venituri pentru D-voastra sau firma pe care o reprezentati.

De retinut:
1. Inscrierea este gratuita.
2. Cumparati produse cand doriti.
3. Mentinerea in sistem este GRATUITA!.
4. Membrii inactivi sunt mentinuti in sistem nelimitat.
5. Aveti prezenta gratuita in Catalogul de Membrii - reclama oferita de WIN-TO-ALL.EU
6. Bonificatiile castigate se mentin nelimitat, se aduna in biroul D-voastra virtual si puteti beneficia de ele oricand doriti.
7. Puteti compensa  factura proprie pana la 0 ( zero ) cu bonusul acumulat..
8. Avem produse pe care deja consumatorii le cunosc - nu necesita promovare din partea D-voastra.
9. Prezentarile sau intalnirile (mari consumatoare de timp si epuizante) pentru a promova business-ul sunt facilitate de catre sistem, printr-un simplu click, doar prin introducerea adresei de mail a potentialului client!
10. Aveti trac cand vine vorba de a vinde ceva? Ei bine, in afacerea WIN-TO-ALL D-voastra inscrieti persoane si isi cumpara singure, online, simplu si usor, fara stres.
11. Puteti sa va construiti o cariera in afacerea WIN-TO-ALL; va invitam sa consultati planul de cariera pentru a deveni Partener de Bronz, Partener de Argint, Director de Aur, Platina sau Diamant si beneficiile rezultate din accederea in aceste pozitii.

Caracteristici ale sistemului Fiecare produs comercializat prin intermediul afacerii “WIN-TO-ALL” va fi cotat in PV (puncte valorice ). Valoarea unui PV este de 1 EURO, transformat in LEI la cursul mediu de 4,3 LEI.


Suna interesant? Vrei sa afli mai multe? Nu rata sa fi in retea... 

http://win-to-all.eu/inscriere/Uk8wMDAwNjYw/Uk8wMDAwNjYw
Oferim partenerilor nostri posibilitatea de a castiga 5 tipuri de comisioane:

1. Bonusul direct 
Se acorda 20% ( douazeciprocente ) din total PV realizat din cumparaturile proprii de bunuri sau servicii ofertate pe site-ul www.win-to-all.eu, indiferent de valoarea cumparaturii. Acest bonus se acorda la fiecare cumparatura.
 Exemplu:  D-voastra ati facut o cumparatura de 5 PV. Bonusul direct este: 5 PV x 20 % = 1 PV = 4,3 LEI

2. Bonusul de structura 
Se calculeaza la sfarsitul fiecarei luni calendaristice si se acorda 10% (zeceprocente) din total PV acumulat pe adancime nelimitata pe fiecare picior, exceptand piciorul cel mai puternic, la care se acorda 1% (unprocent) din total PV acumulat. PV acumulat pe un picior reprezinta suma PV-urilor realizate de fiecare persoana aflata pe acel picior, prin cumparaturi de bunuri sau servicii ofertate pe site-ul www.win-to-all.eu . Pentru a beneficia de acest bonus, D-voastra trebuie sa faceti o cumparatura de minim 5 ( cinci ) PV in luna de calcul sau corespunzator cu statutul ales. Aceasta conditie intra in vigoare in a trei-a luna de la inscriere. In cazul in care BENEFICIARUL nu efectueaza cumparatura de minim 5 PV pana la sfarsitul lunii de calcul sau corespunzator cu statutul ales, va pierde bonusul de structura pe luna respectiva.  Pentru cei care devin Partener de Bronz, Partener de Argint sau Partener de Aur, aceasta cumparatura de 5 PV scade.
Iata un exemplu de calcul:


                                                                                                                      ADICA: 731 LEI

3. Bonusul de lider 
Se calculeaza lunar, la sfarsitul fiecarei luni calendaristice si se acorda 10% ( zeceprocente ) din castigul ( ca si bonus de structura ) persoanelor sponsorizate ( inscrise ) de catre D-voastra.  In cazul in care una din persoanele sponsorizate de D-voastra nu realizeaza cumparatura de minim 5 PV in luna de calcul ( sau raportat la statut ), aceasta nu primeste bonus de structura, prin urmare nici D-voastra nu primiti bonus de lider.

4. Bonusul din Modificarea de Statut
De acest bonus pot beneficiaza toti partenerii WIN-TO-ALL care au minim Status de Bronz sau superior.
Se castiga 20% din valoarea Statutului cumparat de partenerii D-voastra carora le sunteti SPONSOR daca este echivalent cu statutul D-voastra. Daca inscrieti parteneri cu Statut superior D-voastra, primiti 10% din valoarea Statutului achizitionat de partenerul caruia ii sunteti SPONSOR. Acest comision se castiga si daca Partenerul inscris de D-voastra dobandeste statutul prin inscrieri si comenzi.

5. Extrabonus corespunzator Statutului D-voastra
Status de Bronz: extrabonus 3 % din total PV acumulat din retea, pe 10 niveluri adancime.
Status de Argint: extrabonus 5 % din total PV acumulat din retea, pe 10 niveluri adancime.
Status de Aur: extrabonus 7% din total PV acumulat din retea, pe 10 niveluri adancime.
Foloseste link-ul de mai jos pentru inscriere:
http://win-to-all.eu/inscriere/Uk8wMDAwNjYw/Uk8wMDAwNjYw
Nu te descurci? Ma poti contacta pe E-mail: mariusrc@yahoo.com 

  HTML Hit Counter


2 comentarii:

  1. Felicitari pentru descrierea amanuntita a afacerii! Iti doresc succes in a dezvolta o retea imensa. Cel mai important lucru: ESTE POSIBIL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lucian, Win to All are un potential mare...

      Ștergere